The Cruise Press Blog

News:)

Elek, meg elek, ugyan nem nagyon csak egy kicsit….:) gyakorlatilag egyelore semmire nincs ido mert vagy dolgozunk, vagy treningen vagyunk, kb 6876 fele informaciot kell fejben tartani igy kezdesnek, ugy, hogy kozben annak is orulunk hogy a kulonbozo ettermeket megtalaljuk:) Mostmar azert egesz jol megy minden, azert az elso het eleg durva volt…a ne is beszeljunk rola kategoria. Nagyjabol a beosztas ugy nez ki, hogy reggel 7-8fele kezdek, ebed 12-13 ora fele vacsora kb hatkor, ez osszesen napi 10-12 orat tesz ki beosztastol es treningtol fuggoen. Ami meglepo, hogy tenyleg mindent meg lehet szokni, a nem alvast, a munkat, a delutani tizperces gyorspihiket. Az ekezeteker innentol kezdve sajnos hanyagolni fogom, mert nincs gyakorlatilag, bar nem is nagyon hasznalom az itteni gepeket, szornyen lassu a net. Ami amugy fizetos es cserebe lassu is, igy egyelore kepdompingre ne szamitsatok. Rendesen netezni altalaban csak valamelyik kikotoben nyilik lehetoseg ahol van wifi. Igyekszem majd azert kepet is prezentalni, mert igencsak szep helyeken jarunk am. Nemreg voltunk Sydney es Melbourne kornyeken, most eppen negy nap hajozas utan Uj-zeland fele tartunk, ez egyebkent tovabbi plusz ket ora idoeltolodast jelent. Ma reggel a Fjordland National parkban volt egy kis kikotes, mert valami iszonyat szep a panorama, van hegy, tenger, ugralo delfinek minden ami kell. A tovabbi allomasok a kovetkezo napokban: Oban (halfmoon bay), Port Chalmers, Timaru, Akaroa, Wellington, Picton, Tauranga, Auckland. Ugye nem hangzik rosszul?:) Mielott megerkeztunk a hajora olyan szerencsesek voltunk, hogy masfel napunk volt Melbourne belvarosaban (ott volt a szallodank) igy korbejartunk minden lenyegeset este is nappal is, megneztuk milyen is az Australian open hangulat, ami eppen akkor kezdodott. Ami eddig nagy valtozas, hogy az evoeszkozoket tovabba nem szazasaval hanem ezesevel merem, illetve a szoknyat es a harisnyat bluzzal kombinalva kifejezetten kenyelmesnek talalom, legyen szo, munkarol, pihenesrol, takaritasrol vagy eppen evesrol:) Tobbe mar nem izgat hogy a hajo mozog neha nem is kicsit, gyakorlatilag barmilyen talajon kepesse valtam megallni, es kozben mosolyogni is. Szinte akarhol el tudok aludni mar abban a pillanatban ahogy agyat erek, de a fold is eleg amugy:) A kedvenc mondataim: You are doing it fast, but you have to be faster. Please polish the cutleries make them spotless and shiny. Take the tray bring meg the appetizers and ciao:) Egyebkent szinte mindenki nagyon segitokesz es kedves, nincs nagyon okunk panaszra de azert hajtanak is rendesen, mindent megtanulsz hamar….kenytelen vagy. Most hirtelen ennyi jutott eszembe, rengeteget lehetne meg meselni de szukos az idom, kerdezzetek ha szeretnetek belatni a kulisszak moge, szivesen meselek meg:) A bejegyzett tartalmakban esetlegesen elofordulo hibakert, elirasokert, fogalmazasbeli pontatlansagokert tovabba nem vagyok kepes felelosseget vallani, tobbek kozott azert sem mert mostanaban eleg gyakori, hogy angolul gondolkozom igy a magyar irant erzett szeperzekem ideiglenesen hanyatlani latszik, valamint egyszeruen nincs idom visszaolvasni oket, ugyhogy minden csak igy nyersen irodik piszkozatba, enjoy:)

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)
  1. Minden etelt meg lehet unni itt egy ido utan, talan a halakat nem annyira. De a delfineket semmikeppen nem lehet megunni amikor a hajo mellett usznak.
    Az utasok nagyon gazdagok es jellemzoen nagyon oregek is, de amugy nagyon jo fejek.
    Sok minden van azert itt ami feldobja az ember kedvet:)
    Gyurit en is puszilom, kulon;) Es persze mindenki mast is.
    Itt sut a nap, errefele nyar van am;)
    Zsuzsi, kerdezd meg a csajokat is, mit akarnak tudni keresztanyurol:)

  2. Schweickhardt Marcsi says:

    Szia! Örülök hogy végre hallunk illetve olvasunk rólad.Tudom nagyon sok dolgod van most.Nagyon nagyon jól írsz.Jó volt olvasni hogy tettszik ez az új életed és feltalálói megad.
    Mindenki puszit Gyuri külön is. Estett a hó minden fehér voltunk sîelni. Puszi.

  3. Zsuzsi Madarász-Gonda says:

    Egyetértek az előttem szólóval:)Mindenre kíváncsiak vagyunk!

  4. Imre Sebestyėn says:

    Nehéz kérdezni konkrétan.Egyébként mindenre kíváncsiak vagyunk mindannyian. Konkrétan van olyan étel amit nem lehet megunni, milyenek az utasok, milyen összetételű a személyzet stb.
    Hetente egyszer ennyi információ már kielégítő és megnyugtató.
    Leírásodból úgy látom jól érzed magad, örülök neki.


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!